Kezdőlap Rólunk Híreink Szolgáltatásaink Termékeink Életünk Üzleteink

Üzleteink

Mi, tulajdonosok szívvel-lélekkel ápoljuk, óvjuk, védelmezzük a boltocskánkat. Olyan nekünk, mintha a második gyermekünk lenne. Sok törődést, rengeteg munkát, nagy fantáziát és olyan erős, kitartó embert igényel, aki nem sajnálja az energiáit mozgósítani a jövője érdekében. A Nagymama Házi Boltjában akár 24 órában is lehetne tevékenykedni. A nyitvatartásunk 10-19 óráig van, de ez csak formaság. Mi, tulajdonosok általában ennél sokkal hosszabb ideig vagyunk itt megtalálhatóak. Miért? Jogosan teszik fel a kérdést - nem azért, mert nem tudunk aludni!

Elmesélem, dőljenek hátra nyugodtan és elviszem Önöket egy kis barangolásra a boltunkba. Minden este kipakoljuk az összes árut a hűtővitrinből és átrakjuk a hűtőkamránkba. Tisztában vagyunk azzal, hogy máshol sokan benne hagyják és csak egyszerűen letakarják selyempapírral. Ez a hanyagság nálunk megengedhetetlen, mert a vitrin csak látványhűtő. Ez napközben még megfelelő, de éjszakára szükséges egy jobb hűtés, amelyet csak egy hűtőkamra tud biztosítani. Egyedül így maradhat szép és friss az áru. Nem beszélve arról, hogy alaposan kitakarítani is csak így lehet. Miután minden terméket egyesével gondosan elpakoltunk, az üvegfelületeket és a vitrint szépen megtisztítjuk. A sajtokat naponta szellőztetjük, átcsomagoljuk, ápoljuk, mivel rendkívüli törődést igényelnek. Reggelente pedig minden terméket gondosan elhelyezünk újra a vitrinbe. Péntekenként pedig nagytakarítás van, amikor az üvegportálunk, fatábláink is sorra kerülnek a többi napi teendőnk mellett.

Azt hiszem sikerült egy picit érzékeltetnem, hogy mennyi munkával jár az, hogy Önöket minőségben, tisztán, rendben kiszolgáljuk.

Megfordult a fejünkben, hogy esetleg a város más pontjain is elérhetőek legyünk, de nem tudnánk azt a minőségi kiszolgálást és odafigyelést biztosítani, mint amelyet nálunk jelenleg tapasztalhatnak.

Ezért sajnos csak Budapesten az I. kerületben, a Pauler u. 5. alatt vagyunk elérhetőek.

A Nagymama Házi Boltja

Cím:
1013 Budapest, I. kerület, Pauler utca 5. (a Posta mellett)

Telefon:
36-1-202-73-93

Mobil:
+36-30-450-62-62

E-mail:
happy.judit@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő: zárva
Kedd-Péntek: 10-19 h
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

Megközelítés:


Nagyobb térképre váltás

 
A Nagymama Házi Boltja     Cím: 1013 Budapest, I. kerület, Pauler utca 5. (a Posta mellett)      Telefon: 36-1-202-73-93
Nyitvatartás Kövess minket!
Hétfő: zárva
Kedd-Péntek: 10-19 h
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Haut