Kezdőlap Rólunk Híreink Szolgáltatásaink Termékeink Életünk Üzleteink

Szolgáltatásaink

Hidegtálak, rendezvények:
Vállaljuk hidegtálak készítését, kisebb családi rendezvények megszervezését.

Elkötelezettségünk

A nagyszüleinktől megörökölt szenvedélyünk egy èletre szèlbe àllította a minőségi gondolkodásunkat. A házi termèkeink iránti elkötelezettségünk és kitartásunk ma már nem csak az eredmènyeinkben tükröződik vissza, hanem az èletutunk pozitív hozadèkaiban is.

Kivülállók feltehetőleg csak a sikert látják a gondolkodásunkban, pedig a sikernek mindenhol ára van. Eredmènyeinknek köszönhetően a vásárlóink szinte már a kezdetektől megértették a gondolkodásunkat. Számunkra mindig is a magas minőségű házi termék volt a legfontosabb és az első számú, de az élet mindig hoz fordulatokat, amihez alkalmazkodni kell, ám a minőségből sosem engedünk!

Ez a gondolkodás mindig kötöttségekkel, rengeteg feladattal jár, ez a vàllalkozások közti jelentős különbség. Ezért egy ilyen típusú vállalkozás megalkotása nem vonzó szerep egy átlag gondolkodású ember számára, mivel rengeteg munkával és folyamatos gondolkodással jár, és nem utolsó sorban, rengeteg pènzzel, felelősséggel és kockázattal! Ide nagyon sok lelkierő kell, nap mint nap, és a technikai kihívásokat is folyamatosan le kell győzni. De ettől függetlenül tudjuk, hogy jó helyen vagyunk, mert megtaláltuk az utunkat, a helyünkön vagyunk! Jól érezzük magunkat abban, amit csinálunk, mert a munkánkban megtaláltuk a lelki bèkènket és nem háborog a lelkünk.

 
A Nagymama Házi Boltja     Cím: 1013 Budapest, I. kerület, Pauler utca 5. (a Posta mellett)      Telefon: 36-1-202-73-93
Nyitvatartás Kövess minket!
Hétfő: zárva
Kedd-Péntek: 10-19 h
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Haut