1013 Budapest, I. kerület
Pauler utca 5. (a posta mellett)
Kedd-Péntek: nyitva 12-21 h
Szombat-Hétfő: zárva
+36-1-202-73-93
+36-30-450-62-62
A Nagymama Házi Boltja

 

 

Rólunk

 

Családi vállalkozásunk 2003-ban indult a VIII. kerületben, egy zöldséges pavilonban. Folyamatos, kemény munkával fejlesztve önmagunkat és üzleteinket jutottunk el 2005-ben a jelenleg is székhelyünkként szolgáló I. kerület Pauler utcába, ahol zöldség kínálatunk mellett a vidék igazi házias ételeit kínáljuk vásárlóinknak.

Magyar Konyha gasztronómiai magazin Top 10 Delikátbolt díj 2019
Magyar Konyha gasztronómiai magazin Top 10 Delikátbolt díj 2018, Top10 Delikátbolt könyv és cikk 2019

 

Díjaink

 

A Nagymama Házi Boltja ismét elnyerte a Magyar Konyha gasztronómiai magazin Budapest Top10 Delikátbolt díját.

 

 

 

 

 

 

Így boltunk a Top10 Budapest gasztrokalauz 2018 és 2019-es kiadásában is szerepel.

TOP10 BUDAPEST GASZTROKALAUZ 2018, Magyar Konyha gasztronómiai magazin Top 10 Delikátbolt cikk 2018, Magyar Konyha gasztronómiai magazin Top 10 Delikátbolt díj 2018
BEST OF BUDAPEST MAGAZIN, 2018 legjobb gourmet boltja díj

 

 

 

 

 

 

 

 

A Best of Budapest magazin a legjobb ínyenc üzletek közül A Magymama Házi Boltját választotta a legjobbnak a 2018. évi budapesti felmérésben, amelyet 2019. április 8-án ítéltek oda.

 

 

 

 

Ars poeticánk

 

Mi nem pusztán jól szeretnénk dolgozni, szépíteni a természeti környezetünket, finom házi készítésű termékeinkkel örömet nyújtani, de szeretnénk minden tettünkkel hálát adni azért, hogy ilyen életünk lehet itt a Földön. Igazi családot alkotunk a barátainkkal, ámulatba ejtő hivatásunk van, a legnagyobb titkokat is kifejező finomságokkal, sőt előállításukkal lehetünk kapcsolatban. Különösen azért vagyok hálás, hogy hitet kaptunk! Hálásak vagyunk, hogy a mai nap is tevékenykedhetünk az Isten kegyelmével.

Forgács Judit Tulajdonos
A Nagymama Házi Boltja

 

 

Ahhoz, hogy folyamatosan és kitartóan haladjunk az autentikus, egyre jobb házi termékeink felé vezető úton, nagyon sok türelemre volt szükségünk. A tiszta gondolkodásmód, viszont abban segített mindig, hogy eleve a jó úton induljunk el. A tulajdonos személye, gondolkodása, ahogy vezeti évtizedek óta a vállalkozását is, a vásárlóknak is garanciát jelentenek a rendkívül magas minőségre. Ez támasztja alá és mutatja is termékeink egyenletes kiváló minőségét.

 

 

Azzal mindenki egyetért, hogy ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki a házi termékeinkből, igazán jó minőségű alapanyagokra van szükség. Hangsúlyozzuk, hogy még ha a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk is, azonban a gondolkodásunk "szennyezett" és nem szívvel-lélekkel dolgozunk nap mint nap, az sajnos már önmagában megváltoztatja az előállított házi termékeink küllemét, ízét.

A Nagymama Házi Boltja
A Nagymama Házi Boltja

 

 

 

 

Jól tudjuk, hogy a harc éles. Nem csak az számít, hogy milyen a termékünk, és honnan származik, hanem az is nagyon fontos, hogy miként prezentáljuk.

 

 

A házi termékeink minősége, a gondolkodásunk területén dől el. Biztosak vagyunk benne, hogy minden "hithű "termelő, kereskedő arra vágyik, hogy olyan terméket készítsen, mely igazán nagy elismertséget eredményez a vállalkozása szakmai megítélése szempontjából. Ez éltet, hajt és ösztönöz bennünket. Szeretnénk bebizonyítani, hogy mi is képesek vagyunk igazi alkotásokra, képesek vagyunk felejthetetlen gyönyöröket nyújtó házi termékek készítésére.

A Nagymama Házi Boltja
A Nagymama Házi Boltja

 

 

 

 

Úgy gondoljuk, ha valaki elér a minőségi szint eme nagyságára, melyet töretlenül, állhatosan, évtizedeken át képes megtartani, annak a vállalkozása méltán válhat presztízs vállalkozássá, és terméke ikontermékké, mely ösztönzője lehet más lelkes vállalkozóknak is.

 

 

 

Házi termékeink lényege, hogy egyedit, utánozhatatlant tudjunk adni. A Nagymama Házi Boltja képes erre. Az igényes összhangkeresés irányában indítottuk el a vállalkozásunkat 2003 januárjában, de igazából már jóval 2003 előtt megkezdtük a gondos megtervezését.

A Nagymama Házi Boltja
A Nagymama Házi Boltja

 

 

 

 

Rendszeresen keressük a harmóniát a termékekben, az ételekben, de elsődlegesen saját magunkban. Számunkra ez az évtizedek óta tartó vállalkozás, egy folyamatos fejlődés és utazás.

 

 

 

Mindegyik házi termékünk az elmélyültségről tanúskodik. Kifinomult, érzékeny szortimentet alkottunk meg a képzelőerőnkkel, a tiszta gondolkodásunkkal és a tudásunkkal, amely meghatározó élményt nyújt mindenkinek. A házi termékeinkben érezni az erőt, az alázatot, a tiszteletet, érezni a szeretetet.

A Nagymama Házi Boltja
A Nagymama Házi Boltja

 

A gondolkodásunk a termékeinken keresztül a nagyon magas minőséget jelenti. Olyan szintűek a termékeink, amilyenekkel Magyarországon csak nagyon ritkán, vagy talán még sosem találkozott az ember. Van elhivatottságunk, amelynek végső célja, hogy olyan igazi házi termékeket készítsünk, melyek új élményekre, egy jó beszélgetésekre, az élet élvezetére inspirálnak. Ezért minden finom házi termékünkbe egy gondolatot, egy mosolyt rejtettünk.

 

 

 

 

Filozófiánk

 

A célunk az, hogy kialakítsunk magunk körül egy olyan közösséget, akik szeretik a hagyományos módon készült ételeket, melyekre még gyermekkorukból emlékeznek. Azokra az izgalmas és finom ízekre, melyet a nagyszüleik házában tapasztaltak meg először.

A Nagymama Házi Boltja
A Nagymama Házi Boltja

 

 

 

 

Ezek a termékek egészen más kategóriát képviselnek, mint amilyeneket az áruházak polcain lehet találni. Hisszük és tudjuk, hogy finomat és jót csak kiváló alapanyagokból lehet készíteni. Mi erre helyezzük a hangsúlyt.

 

 

 

 

Nagyszüleink még tudták, hogy kell igazán jól elkészíteni az ételeket. A mai rohanó világban ennek a fontossága csökkent. Pedig nem szabadna elfeledkeznünk arról, hogy abból vagyunk, amit elfogyasztunk.

A Nagymama Házi Boltja
A Nagymama Házi Boltja

 

 

 

 

Azon dolgozunk, hogy az emberek felismerjék, hogy az iparilag készült ételek sokszor minőségileg kifogásolhatóak. Ez azonban a profit reményében bizonyos cégeket nem foglalkoztat.

 

 

 

 

Mi odafigyelünk arra, hogy a hagyományosan készült termékek jussanak el Önökhöz. Például a sonkáink nem gyorspácoltak, hanem a hagyományos módon, sóban érlelik és füstölik őket. Ez a cél vezérelt minket, amikor létrehoztuk a boltunkat.

A Nagymama Házi Boltja
A Nagymama Házi Boltja

 

 

 

 

A kezdetektől arra törekszünk, hogy szakmailag minél többet nyújtsunk, még akkor is, ha esetleg ezzel jelenleg meglévő igények előtt járunk.

 

 

 

 

Társadalmi szerepvállalásunk

 

Csak egy család vagyunk a sok közül. Az életünk iránymutató alapgondolatai a természet működési rendjéből táplálkoznak, és függetlenek a természet rendjétől elrugaszkodott emberi gondolkodástól.

A Nagymama Házi Boltja
A Nagymama Házi Boltja

 

 

 

Szeretjük a természetet! Nekem úgy tanította nagypapám, hogy amelyik vízből a ló iszik, abból nyugodtan az ember is ihat. Ma már kevesen tartanak lovakat, a patakokból elúsztak a halak, a víz szennyezett. A ma élő ember olyan mértékben rombolja a természetét, hogy nem képes megfelelően tovább örökíteni a tudást: hogyan lehet és kell együtt élni a természettel.

 

 

 

 

A Nagymama Házi Boltjában a megvásárolt termékeket újrahasznosítható zacskókba tesszük a vásárlóinknak, a dobozaink és egyéb tisztítószereink mind a környezet védelmét próbálják szem előtt tartani, amennyire a bürokrácia engedi.

A Nagymama Házi Boltja

 

A Nagymama Házi Boltja

 

 

 

Sajnos annak idején sok előírás még nem a környezettudatosság jegyében lett megalkotva, de bízunk benne, hogy hamarosan ezen a területen belül is fejlődni fog a világ.

 

 

 

 

 

1013 Budapest, I. kerület
Pauler utca 5. (a posta mellett)
Kedd-Péntek: nyitva 12-21 h
Szombat-Hétfő: zárva
+36-1-202-73-93
+36-30-450-62-62
Haut